Tropical Birds Party & Entertainment

Offerte

Jazeker, Tropical Birds Party & Entertainment verzorgt ook in het buitenland feesten en partijen.

Zo hebben wij zelfs een opslaglocatie in Italië te Verona om ook daar onze DJ garantie voor de frequente boekingen te kunnen waarborgen.

Tropical Birds Party & Entertainment is niet voor niets al meer dan 47 jaar een begrip in de muziekwereld!

Dit is afhankelijk hoe lang uw feest duurt. In onze pakketten zijn standaard 5 draaiuren meegenomen. Heeft u langer nodig? Geen probleem! Neem contact met ons en we maken graag een offerte op maat.

Wij werken met hoogwaardige A-merken apparatuur. Ook beschikken wij over voldoende reserve apparatuur zodat wij altijd een geweldig feest kunnen waarborgen, zelfs bij storingen!

Raadpleeg hiervoor onze algemene voorwaarden of neem contact op met u vaste contactpersoon bij Tropical Birds Party & Entertainment.

Nee, onze prijzen zijn inclusief reiskosten binnen Nederland en België, op- en afbreken en uiteraard de show.

Voorbereidingen

Naast het gesprek die u heeft met de DJ mag u altijd een playlist aanleveren.
U krijgt altijd een persoonlijk gesprek met de DJ. Is er geen match? Dan gaan we binnen het team van Tropical Birds Party & Entertainment op zoek naar de juiste match; net zo lang totdat u een goed gevoel heeft bij de DJ.
Wij organiseren meerdere demo-avonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Tropical Birds Party & Entertainment is van mening dat wanneer u ons inhuurt voor uw feest, dat u ontzorgt dient te worden. Tropical Birds Party & Entertainment is een ware partner. Dit doen wij door onder andere de verantwoordelijkheid op ons te nemen door vóór het feest contact op te nemen met de locatie en afspraken te maken over bijvoorbeeld het opzetten, logistiek, stroom etc. Dit zorgt ervoor dat wij uw zorgen en spanning wegnemen en daarmee ontzorgen.
Zodra u ons geboekt heeft, wordt er door ons contact opgenomen om een of meerdere afspraken in te plannen om uw wensen te bespreken. U krijgt bij ons een vaste contactpersoon zodat de lijnen erg kort zijn.
Hoe lang het op- en afbouwen duurt is afhankelijk welke show is geboekt. Uw contactpersoon zal dit duidelijk met de locatie bespreken.
Tropical Birds Party & Entertainment heeft een eigen DJ team die allen in dienst zijn bij Tropical Birds Party & Entertainment. Hierdoor kunnen wij ook als een van de weinige DJ bedrijven daadwerkelijk een back-up DJ en show inzetten als er sprake is van onverhoopte ziekte o.i.d.
Nee, de professionele DJ van Tropical Birds Party & Entertainment zal gedurende de gehele boeking geen pauze nemen.
U kunt bij onze DJ ten alle tijden verzoekjes aanvragen.
Indien u een boeking bij Tropical Birds Party & Entertainment plaatst dan boekt u een professional en geen hobbyist. Onze DJ’s doen altijd hun best, niet alleen om uw feest onvergetelijk te maken, maar ook om een reputatie hoog te houden. Hij gedraagt zich als een professional op allerlei manieren. Op uw feest is hij goed gekleed met een overhemd en ziet er verzorgd uit. De DJ is ontspannen en heeft controle over elke situatie die zich kan voordoen. De DJ’s van Tropical Birds Party & Entertainment drinken geen alcohol tijdens uw feest.